Het Paleisje

Het Paleisje

Elk kind is uniek in aanleg en aard en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Het Paleisje heeft respect voor de eigenheid van ieder kind en...

Oostland

Over Het Paleisje

De visie van Het Paleisje

Elk kind is uniek in aanleg en aard en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Het Paleisje heeft respect voor de eigenheid van ieder kind en het gezin waar het kind in opgroeit. Hier willen wij zoveel mogelijk bij aansluiten. Het Paleisje draagt haar beelden van fantasie en werkelijkheid, waarden en normen over op de kinderen en zo krijgt ieder kind de kans om op zijn/haar manier te ontwikkelen.

Doelstelling van Het Paleisje

Het Paleisje biedt dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar in een kindvriendelijke omgeving met voldoende ruimte, uitdaging en ontplooiingsmogelijkheden. Opvang waar ieder kind zich veilig en gerespecteerd voelt, in nauwe samenwerking met de ouders. Bij ons kunt u uw kind met een gerust hart achter laten, terwijl u onbezorgd uw bezigheden voort kunt zetten. Het Paleisje staat voor kwaliteit en zij streeft ernaar om uw kind een zo prettig mogelijk verblijf te bieden tijdens de gehele opvangperiode.

Visie op Interieur

De dagopvangruimtes zijn uitnodigend voor de kinderen en prikkelen hen om op onderzoek uit te gaan. De ruimte is ingedeeld in verschillende functionele hoeken waar verschillende spelelementen worden aangeboden. U kunt hierbij denken aan een poppenhoek en bouwhoek, maar ook een voorleeshoek. Ook kunnen de kinderen creatief bezig zijn met tekenen, (vinger)verven, puzzelen, kleien, knippen en plakken, etc., om zo spelenderwijs kleuren, vormen en maten te leren onderscheiden. De BSO ruimte is ruim, fris en gezellig. Er valt van alles te beleven! Samen een spelletje doen, knutselen, buiten spelen, of gewoon rustig een boekje lezen.

Thema’s prikkelen de fantasie

De ontwikkeling wordt mede gestimuleerd door zang en dans, rollenspel, beweging, voorlezen en vrij spel. Verder werken wij met thema’s zoals jaargetijden, dieren en natuur. Maar ook prikkelen wij, door middel van thema’s, de fantasie.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://hetpaleisje.nl/

Vacatures Het Paleisje

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.