Perfect Plant Deal

Perfect Plant Deal

Perfect Plant Deal is één van de hardst groeiende groenbedrijven op het gebied van het verpakken en versturen van planten in Europa. Iedere dag...

Bleiswijk

Over Perfect Plant Deal

Perfect Plant Deal is één van de hardst groeiende groenbedrijven op het gebied van het verpakken en versturen van planten in Europa. Iedere dag worden bij ons de mooiste planten vers van de kweker aangeleverd en door ons team van ervaren orderpickers professioneel verpakt en verzonden naar consumenten in 14 verschillende landen.

Wat ons uniek maakt? ​

Perfect Plant Deal is de enige juiste dropship partner voor bomen en planten. Door jarenlange ervaring en plantenkennis zijn concurrentie ver vooruit. Wij bieden websites in 14 Europese landen de mogelijkheid om een breed en sterk assortiment planten van de hoogste kwaliteit online te verkopen. Dit aanbod wordt afgesteld naar het seizoen en bestaat uit meer dan 150 verschillende plantsoorten. Waardoor u altijd de beste planten online heeft staan. De planten komen direct van de kweker en worden rechtstreeks bij de consument in Europa afgeleverd.

Met onze dropship-service bieden wij u; een duidelijke voorrraadbeheer, kwaliteitscontroles, het verpakken én verzenden van de plant naar uw klant. Deze levende versproducten worden met extra zorg verpakt in speciaal ontworpen plantverpakkingen. Dit betekend voor u; geen planten op voorraad, geen over-stock en geen gedoe met verpakken van kwetsbare versproducten.

Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Binnen 24 uur kan het aanbod planten online gezet worden en bestellingen worden in een termijn van 48 tot 72 uur in heel Europa geleverd.

Geen klant woont te ver; Perfect Plant Deal levert aan consumenten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Ierland, Denemarken, Zweden, Finland, Oostenrijk, Tsjechië en Polen.

Jong, dynamisch en fris!

Tegenwoordig wordt er steeds meer online gekocht. Daarentegen werd tot 2019 maar 10% van alle bomen en planten online gekocht. Maar dit percentage groeit hard en de verwachting is dat dit binnen een aantal jaar al 35% zal zijn.

Perfect Plant Deal begeeft zich al jaren op de e-commerce markt en heeft een groot afzetgebied om bomen en planten te leveren. Door de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen met nieuwe kwekers.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://perfectplantdeal.nl/

Vacatures Perfect Plant Deal

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.