Schoondergang Van Zwanenburg

Schoondergang Van Zwanenburg

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg elkaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert...

Delfgauw

Over Schoondergang Van Zwanenburg

Daarom zijn we samen

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg elkaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert in de markt van professionele keukens (de kunde van Schoondergang) en horecabenodigdheden (waar Van Zwanenburg alles van af weet). Met het besef dat er hetzelfde werd gedacht over aanpak, over service naar de klant. Over visuele perfectie en gewenste technieken. Aanvullend door het verschil te maken.

Gelijke principes over kwaliteit en vakmanschap. We hebben overeenkomsten in opvoeding zelfs. Onze beroepsmatige opvoeding die samen een slordige twee en een halve eeuw teruggaat. Toen keukens nog met ‘sch’ werd geschreven en benodigdheden nog ‘gereij’ werd genoemd, werd het er bij beiden al met de paplepel ingegoten. De één noemt het doorgewinterd. De ander ervaring. Voor bereiden. Voor bedienen.

Voor bereiden.

Wat is Schoondergang zonder Van Zwanenburg? Schoondergang is sterk in grootkeukentechniek. De kundigen op het gebied van professionele keukens. Waar ervaring decennia teruggaat. Waar afspraak altijd afspraak is en waar niet te tornen valt aan het hoge kwaliteitsniveau. Vakmanschap tot in de puntjes. De generaties hiervoor hebben die lat toen al hoog gelegd. In een branche waar zoet niet zuur kan zijn en koud nu eenmaal afgewisseld wordt met warm. Schoondergang. Voor bereiden.

Voor bedienen.

Wat is Van Zwanenburg zonder Schoondergang? Van Zwanenburg loopt al zo lang mee dat we bijna gaan denken dat het aan de wieg van alle restaurant- en keukenartikelen heeft gestaan. Artikelen waar Van Zwanenburg alles van af weet. Kenners zijn het. Van servies. Van glas. Van hotelporselein. Van al die andere duizenden producten voor op tafel of in de professionele keuken. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Van Zwanenburg. Voor bedienen.

Grootkeukentechniek

Eigen ontwerpers. eigen tekenaars. eigen productie. eigen planners. eigen project­leiders. eigen installateurs. eigen monteurs. eigen service en onderhoud. Omdat het ontwerpen van professionele keukens altijd maatwerk is, heeft Schoondergang van Zwanenburg alles en iedereen die daar een belangrijke rol in speelt, in eigen huis. Omdat we geen half werk leveren.

Elke tafel en elk meubel bouwen we zelf. Dat zegt wat over ons bedrijf.

Eigen ontwerpers, eigen tekenaars, eigen productie, eigen planners, eigen project­ leiders, eigen installateurs, eigen monteurs, eigen service en onderhoud. Omdat het ontwerpen van professionele keukens altijd maatwerk is, heeft Schoondergang van Zwanenburg alles en iedereen die daar een belangrijke rol in speelt, in eigen huis. Omdat we geen half werk leveren.

Grootkeukentechniek gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants en horeca

Steeds meer grootkeukens in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants, horeca, of in scholen, kennen de professionele wijze waarop wij met grootkeukentechniek omgaan. Vanaf de eerste dag dat wij met een nieuwe keuken aan de slag gaan, merkt een opdrachtgever dat we het rigoreus anders aanpakken. Gedegen en doordacht, niet alleen naar binnen kijkend maar ook altijd afgestemd op wat er buiten de keuken aan de orde is. Zeer nauw betrokken, voor Schoondergang Van Zwanenburg de enige manier om de juiste grip op het traject te houden en de enige manier om de kwaliteit te borgen die u vraagt. Bij de start van een keukenplan denken wij direct na over de materialen die nodig zijn om het geheel te laten werken. Van het geheel naar het detail en van het detail naar het geheel. Schoondergang van Zwanenburg is gespecialiseerd in grootkeukentechniek

Flexibel zijn waar het moet. Wat doe je bijvoorbeeld als je vandaag moet installeren en de vloer op de locatie blijkt niet klaar? Terug naar de planning en zorgen dat die opnieuw aansluit op de aangepaste planning bij de klant. Gewoon doen. Net zoals we gewoon kiezen voor de beste oplossing. Altijd voor kwaliteit kiezen. Net zoals we altijd kiezen voor merken die jarenlange service en garantie verlenen en op diverse productkenmerken zelfs ongeëvenaard zijn. de ‘Service for Food’ is bij ons geen product. Het is bij ons een cultuur, een missie, een bloedgroep zo u wilt. Het is een mentaliteit die nu eenmaal in ons zit.

Alle focus op kwaliteit en grootkeukentechniek

Om kwaliteit te leveren moet je het hele plaatje overzien. Zo kunnen we altijd vanuit het geheel focussen op het detail en van detail weer terug naar het complete overzicht. Fabricage in eigen beheer helpt daarbij. Met korte lijnen naar adviseurs en ontwerpers. Om kwaliteit en exact passende constructies te garanderen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.svz.nl/nl/

Vacatures Schoondergang Van Zwanenburg

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.