Nieuwe voorwaarden! – Oostlandwerkt.nl

Oostlandwerkt.nl het vacatureplatform van de regio Oostland

Bijgevoegd document helpt met het vormgeven van de dienstverlening tussen Opdrachtgever en Oostlandwerkt.nl. Dit document is compact, eenvoudig en gaat uit van vertrouwen. Vertrouwen en de intentie elkaar te willen helpen vormt uitgangspunt van veel samenwerkingen in het Oostland. Uiteraard beschrijven wij niets onnodigs. Zo zijn wij te allen tijde in de gelegenheid de samenwerking te stoppen of te pauzeren, maar helpen wij elkaar zolang we waarde kunnen toevoegen aan elkaars succes.

Manieren van dienstverlening Oostlandwerkt.nl

Het team van Oostlandwerkt.nl ondersteunt op verschillende manieren. Onderstaand tref je aan hoe wij dit doen.

 • Het publiceren van vacatures – Gratis
  Binnen dit product doen wij het volgende:
  • Aanmaken bedrijfsprofiel op de website Oostlandwerkt.nl;
  • Publicatie van de vacature op de meest relevante vacaturewebsite van de regio;
  • Plaatsen de vacature 60 dagen;

In geval van een bedrijfswebsite met vacaturepagina, zal Oostlandwerkt.nl geregeld kijken of er nieuwe vacatures gepubliceerd zijn. Vervolgens publiceren wij uw vacatures gratis op de website Oostlandwerkt.nl, waardoor extra aandacht ontstaat voor de functie én de zoekende organisatie. Uiteraard kunnen vacatures ook aangeleverd worden, bijvoorbeeld per mail aan ons.
Stoppen van deze publicatie kan altijd, door dit aan het team van Oostlandwerkt.nl te laten weten.

 • Recruitment concept 1: Aanname vanuit een proactief voorgestelde kandidaten
  Oostlandwerkt.nl staat in contact met veel potentiële werknemers van uw bedrijf. Soms zien wij een 1-op-1 match met een functie, of zien wij deze match op basis van persoonlijkheid en arbeidsethos. Op dat moment zullen wij een kandidaat actief voorstellen. Of je met diegene in gesprek gaat, is aan jou.

Op het moment van aanname van een kandidaat via recruitment concept 1, betaal je 1 maandsalaris.

 • Recruitment concept 2: Aanname vanuit een zoektocht namens de klant
  Het kan uiteraard ook zijn dat een functie lastig te vervullen is, maar eigenlijk niet te lang open mag blijven staan. Op dat moment gaan wij gericht op zoek naar een functionaris. Anders dan bij concept 1, is het startpunt de opdrachtgever (werkgever). Wij starten een intensieve zoektocht om diegene te vinden, die onvindbaar lijkt te zijn.

Op het moment van aanname van een kandidaat via recruitment concept 2, betaal je 2 maandsalarissen.

Voor beide recruitment concepten geldt: neem je een door ons voorgestelde kandidaat aan, en doe je dat binnen 6 maanden na het voorstellen, dan brengen wij de vergoeding in rekening ter grootte van de van de vergoeding die hoort bij de manier waarop de kandidaat aanvankelijk is voorgesteld. Werkt een medewerker minder dan 40 uur, dan zal het maandsalaris worden berekend alsof hij of zij 40 uur per week werkt. Bij de bepaling van het maandsalaris wordt het bruto maandsalaris vermenigvuldigd met 1,08 vanwege het op die maand van toepassing zijnde vakantiegeld (8%).

 • Online marketing campagne
  Dit is een optioneel product, wat per keer ingekocht kan worden, waarmee wij voor een maximaal bereik in de regio zorgen. Dit resulteert in zichtbaarheid voor een specifieke vacature, de totale vacaturepagina en uiteraard de organisatie als geheel.

Binnen dit concept plaatsen wij de vacature op onze website, maken wij een bedrijfsprofiel aan, plaatsen wij de vacature op derden pagina’s, draaien wij een online marketingcampagne van 4 tot 8 weken, delen wij een publicatie op Facebook/Instagram, Google en LinkedIn en geven wij een inzichtelijke analyse waar welke kandidaten worden benaderd en de het
rendement hiervan.

Kosten zijn afhankelijk van specifieke klantwensen. Dit moet dus nader bepaald worden.

Op naar een mooie samenwerking!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.