Ammerlaan Flowers

Ammerlaan Flowers

Ammerlaan Flowers is een modern en gezellig familiebedrijf dat jaarrond hoogwaardige chrysanten teelt op een oppervlakte van 5 hectare...

Bleiswijk

Over Ammerlaan Flowers

Ammerlaan Flowers is een modern en gezellig familiebedrijf dat jaarrond hoogwaardige chrysanten teelt op een oppervlakte van 5 hectare. Het bedrijf is gelegen aan de Petuniaweg in Bleiswijk. Het telen van chrysanten zit in hun aard en doen ze al meer dan 30 jaar. Op dit moment werken ze met een enthousiaste groep van ongeveer 15 medewerker en daarvoor zijn ze op zoek naar een gemotiveerde bedrijfsleider!

Sinds 2014 is Ammerlaan Flowers aangesloten bij de telersvereniging Zentoo, met als idee ‘samenwerken heeft de toekomst’. Zentoo is het kwaliteitsmerk voor unieke chrysanten.

“Wij, Ammerlaan Flowers samen met Zentoo, willen u verrassen en inspireren met onze kleurrijke collectie chrysanten gericht op de klant, die duurzaam en met pure passie geteeld zijn”. Ammerlaan Flowers streeft ernaar de kwaliteit van onze chrysanten te blijven verbeteren, door te blijven innoveren en onze ogen gericht te houden op de toekomst, waarbij wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen in relatie tot het milieu en de maatschappij. De medewerkers mogen hierbij niet ontbreken, want wij willen een goede werkgever zijn die mensen de ruimte biedt zichzelf te ontplooien.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.oostlandwerkt.nl/Ammerlaanflowers

Vacatures Ammerlaan Flowers

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.