Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews Sykes Klimaatverhuur

Ons bedrijf bouwt reeds meer dan 53 jaar aan een stevige reputatie en grondige ervaring binnen de Benelux.

Bleiswijk

Over Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews Sykes is marktleider op gebied van Klimaatverhuur in Nederland. Wij leveren de beste verwarming, airconditioning en ventilatie voor iedere situatie en applicatie en streven ernaar om onze klanten steeds van effectieve oplossingen te voorzien bij zowel geplande als noodsituaties en dit steeds zo snel, professioneel en kosten-efficiënt mogelijk. Dankzij decennialange kennis van het vak en constante investeringen in onze verhuurvloot, beschikken wij over de meest betrouwbare toestellen van ’s werelds meest gerenommeerde fabrikanten.

Andrews Sykes Klimaatverhuur ontstond uit de fusie tussen Andrews Climate Control en Sykes Pumps. U vindt bij ons nog steeds de vertrouwde kwaliteitsmachines van Andrews Airconditioning, Andrews Verwarming, Andrews Ontvochtiging, Andrews Chillers, Andrews Boilers, Andrews Ventilatie en Andrews Bevochtiging. Wij beschikken over zes strategisch geplaatste depots in de hele Benelux, waarvan vier in Nederland, met ongeveer 60 vaste personeelsleden die allen werden opgeleid om u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Onze mensen zijn zeer gedreven en dragen onze waarden hoog in het vaandel zodat u met het volste vertrouwen op onze diensten kunt bouwen. Als steeds groeiend bedrijf hebben wij ook meerdere depots verspreid over West-Europa, in Frankrijk, Zwitserland, België, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast vindt u ook verschillende van onze vestigingen in het Midden-Oosten.

Ons bedrijf bouwt reeds meer dan 53 jaar aan een stevige reputatie en grondige ervaring binnen de Benelux. Vanuit ons hoofdkantoor in Bleiswijk zorgen wij voor een vlotte werking binnen ons bedrijf, waardoor u steeds kunt rekenen op een feilloze service. 

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.andrewssykes.nl/locaties/

Vacatures Andrews Sykes Klimaatverhuur

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.