House of GRATE

House of GRATE

GRATE. Een creatief digitaal bureau dat zichzelf elke dag opnieuw wil bewijzen. We worden gezien als energieke, ambitieuze, resultaatgerichte young...

Pijnacker

Over House of GRATE

GRATE. Een creatief digitaal bureau dat zichzelf elke dag opnieuw wil bewijzen. We worden gezien als energieke, ambitieuze, resultaatgerichte young professionals. Wij luisteren, adviseren en geven dan gas in de juiste richting. Proactief en kritisch. Wij verrassen onze opdrachtgevers op landelijk en internationaal niveau met onze unieke werkwijze om altijd aan de verwachtingen te kunnen voldoen.

Jong maar ervaren. That’s how we scroll.

Een strategisch marketingpartner. Van een sterke strategie bepalen tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van websites en webshops, het beheren van social media, het creëren van unieke content en het managen van de online marketing. Elke dag werken we met veel plezier aan de groei van onze opdrachtgevers. Onze echte kracht: als één team vanuit alle perspectieven kunnen analyseren om in detail de volgende stappen te adviseren en uit te voeren.

Vacatures House of GRATE

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.