van der Maarel Eventstyling

van der Maarel Eventstyling

‘U vraagt, wij bezorgen.’ Voor iedereen die concrete meubel- en decoratiestukken zoekt voor een event, bieden wij verhuur van items in vijf categorieën...

Omgeving Nootdorp

Over van der Maarel Eventstyling

CREATIEVE SPARRINGPARTNER, ERVAREN SLAGKRACHT

Wat 70 jaar geleden begon als specialist in aankleding met groen en bloem, is uitgegroeid tot toonaangevende professional in eventstyling.

Met het team van Van der Maarel Eventstyling maken we sfeer voor elk event, in alle soorten en maten. Met aandacht voor jouw wensen en behoeftes en onze kennis van materialen, meubels en mogelijkheden, creëren we een volledige beleving van jouw event.

MAKE IT MEMORABLE

Creatie en beleving hebben één belangrijk ding gemeen: je haalt er het meeste uit wanneer je het samen doet. Om een optimaal en uniek eventconcept neer te zetten, zijn we jouw sparringpartner. Met jouw input gaan wij naar de tekentafel en verrassen je met een voorstel op maat.

SPARREN

Bij een evenement organiseren komt veel op je af. Al die mogelijkheden en al die sfeerconcepten. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Voor richting, tips en adviezen kun je sparren met het creatieve team van Van der Maarel. De koffie staat voor je klaar!

CONCEPTEN

Plan je een bruiloft of organiseer je een beurs? Wil je Caribisch, urban jungle of chique? Heb jij de stijl van jouw event al in grote lijnen uitgedacht, dan helpen onze stylingconcepten je verder. Bekijk het brede aanbod en bijpassende lookbooks. Zo stel je eenvoudig maar effectief een stijlvolle eventsetting samen.

PRODUCTEN

‘U vraagt, wij bezorgen.’ Voor iedereen die concrete meubel- en decoratiestukken zoekt voor een event, bieden wij verhuur van items in vijf categorieën: meubels, bloem, groen, accessoires en visuals. In onze productcatalogus blader je door ons warehouse.

Vacatures van der Maarel Eventstyling

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.