Houweling Group

Houweling Group

Houweling Group is een betrouwbare partner in bescherming van product, plant en persoon. Een veilige plek voor advies en ontwikkeling...

Bleiswijk

Over Houweling Group

For safe keeping.
Houweling Group is een familie van bedrijven die product, plant en persoon beschermt. Wij zorgen voor een veilige omgeving, nu en in de toekomst. Voor huidige relaties en toekomstige generaties, met vestigingen in meerdere landen.

  • Sinds 1925
  • In meer dan 30 landen --> 3.000 tevreden klanten
  • 180.000 producten --> 90.000 m² opslagruimte

Wij zijn safe keepers

Onze producten en diensten beschermen wat van waarde is, beperken risico’s en zorgen voor een veilige omgeving. Wij zijn beschermers van nature. Daarom doen we wat we doen bij Houweling Group.
Met verpakkingen die producten en hun omgeving beschermen of kleding die de drager veilig laat werken. Met diensten die fossiele grondstoffen besparen of middelen die plantgroei stimuleren. En dat doen we al sinds 1925.

Kwaliteit, milieu en veilig en gezond werken

Wij zijn gecertificeerd ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018. Deze normen waarborgen dat wij kwalitatieve producten en diensten aanbieden, het milieu zoveel mogelijk beschermen en onze arbeidsomstandigheden optimaliseren. Door conform deze ISO-normen te werken, verbeteren wij dagelijks onze bedrijfsvoering en werken we aan een toekomstbestendige organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar duurzame groei voor toekomstige generaties. Door circulaire producten zelf te ontwikkelen en ze te verkopen, dragen we bij aan het behoud van waardevolle grondstoffen, vermindering van het gebruik van fossiele grondstoffen en verkleining van de afvalberg. Veel producten die we verkopen hebben keurmerken die duurzaamheid onderschrijven. Dit helpt onze afnemers om te kiezen voor een beter alternatief. Wij verminderen ook onze eigen CO2 uitstoot door energie op te wekken met onze zonnepanelen en te kiezen voor vrachtwagens met Euro 6-motoren. Ook vangen we regenwater op zodat we drinkwater besparen.

#houwelingfamily

Wij zijn een internationaal opererend familiebedrijf verspreid over meerdere vestigingen, maar we werken als één team aan safe keeping. Maak kennis met de mensen van Houweling Group en vraag ons om hulp bij safe keeping.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://houweling.com/nl/

Vacatures Houweling Group

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.