Kamps Transport

Kamps Transport

Met Kamps Transport B.V. kiest u voor kwaliteit in logistieke dienstverlening. Sinds 1957 zijn wij actief in transport, opslag en overige logistieke...

Pijnacker

Over Kamps Transport

Geschiedenis 

Kamps Transport B.V.  is in 1957 opgericht door Henny Kamps. Henny en zijn vrouw Lida zijn nog steeds actief in het familiebedrijf Kamps Transport. Inmiddels is de directie in handen van zoon Bob en dochter Alda.

Door de jaren heen heeft Kamps Transport B.V. van alles vervoerd, in de beginjaren voornamelijk zand, grind, grond en papier. In 1964 kwamen daar heftrucks bij. Dit bleek een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijf. Het vervoer van Heftrucks en andere interne transportmiddelen is uitgegroeid tot één van de pijlers onder het bedrijf. Daarnaast vervoert Kamps Transport B.V. alles wat binnen de mogelijkheden past, .

In 1991 verhuisde het bedrijf  van de Delftsestraatweg naar de Katwijkerlaan. In de negentiger jaren groeide Kamps Transport B.V. stormachtig, reden om rond de eeuwwisseling meer focus aan te brengen in het dienstenaanbod. In 2001 bleek de locatie aan de Katwijkerlaan te klein geworden.  Op 29 maart 2002 werd het nieuwe pand op bedrijventerrein De Boezem in Pijnacker in gebruik genomen. In 2005 is de warehousing capaciteit flink uitgebreid middels de uitbreiding met een tweede loods op bedrijventerrein de Boezem van zo’n 2300 m2. In 2015 is de warehousing bij Kamps Transport B.V. uitgebreid met een warehouse in Bergschenhoek van zo’n 4700m2. Dit was voor Kamps Transport B.V. een flinke slag met zo’n 3500 pallet plaatsen zijn we flink gegroeid in de op- en overslag van goederen voor klanten. Anno 2020 rijdt Kamps Transport B.V. met totaal 41 vrachtwagens en hebben we ca. 95 medewerkers in dienst.

Kamps transport kiest voor kwaliteit 

Met Kamps Transport B.V. kiest u voor kwaliteit in logistieke dienstverlening. Sinds 1957 zijn wij actief in transport, opslag en overige logistieke dienstverlening. Van transport van één doosje tot de opslag van uw voorraad in Douane Entrepot, van labelen van uw producten tot internationale groupage. Bij ons kunt u terecht voor uw logistieke uitdagingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Missie en visie 

Missie:
Kamps Transport B.V. is een logistieke dienstverlener die vanuit een gezonde en solide organisatie een belangrijke speler wil zijn op de (inter)nationale transportmarkt.

Visie:
Kamps Transport B.V. wil tevens de beste en meest betrouwbare schakel zijn die de diensten leveren waar al onze klanten behoefte aan hebben, dit alles te bereiken met een zo duurzaam mogelijke manier van dienstverlening.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://kampstransport.com/

Vacatures Kamps Transport

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.