L. Van Vliet Vorkheftrucks

L. Van Vliet Vorkheftrucks

L. van Vliet Vorkheftrucks b.v. is gespecialiseerd in mobiele interne transportmaterialen en aanverwante artikelen. Van eenvoudige...

Pijnacker

Over L. Van Vliet Vorkheftrucks

Van Vliet Vorkheftrucks b.v. is gespecialiseerd in mobiele interne transportmaterialen en aanverwante artikelen. Van eenvoudige steekwagen tot de zwaarste heftruck, van tractiebatterij tot complete magazijninrichting; bij Van Vliet vindt u het allemaal. Met ruim 40 jaar ervaring in het verkopen, verhuren, leasen en onderhouden van heftrucks, magazijntrucks, elektrowagens en vele andere machines is Van Vliet een betrouwbare partner voor uw interne logistiek. Met Hollandse nuchterheid zorgt een team van ca. 30 medewerkers ervoor dat u de juiste machine krijgt met de beste service.

Het leveringsprogramma bestaat uit de topmerken in de branche. Nieuw en occasion; in de showroom van Van Vliet is het allemaal te zien, te testen en onderling te vergelijken. Elk merk heeft zijn sterke punten; als onafhankelijk leverancier zorgt Van Vliet ervoor dat uw wensen worden beantwoord met de meest rendabele en betrouwbare oplossing. Voor nu én de lange termijn.

Sinds de oprichting in de zeventiger jaren is er bij Van Vliet veel veranderd; de instelling is echter hetzelfde gebleven: Betrouwbaar & Betaalbaar werken leveren de beste resultaten op.

We zijn u graag van dienst !

Team L. van Vliet Vorkheftrucks b.v.

Betrouwbaar & Betaalbaar werken leveren de beste resultaten op

Team L. van Vliet Vorkheftrucks b.v.

Vacatures L. Van Vliet Vorkheftrucks

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.