Martin Veltkamp Tuinen

Martin Veltkamp Tuinen

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van Martin Veltkamp ontwerpen exclusieve tuinen door heel Nederland. Of het nu een dakterras...

Bergschenhoek

Over Martin Veltkamp Tuinen

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van Martin Veltkamp Tuinen ontwerpen exclusieve tuinen door heel Nederland.

Van dakterrassen en compacte tuinen, tot moderne stadstuinen en luxe villatuinen. Elke opdrachtgever en tuin locatie is anders, hierdoor is ook ieder tuinontwerp uniek en passend bij de opdrachtgever. De juiste mix is kenmerkend voor de tuinen die zijn ontworpen door Martin Veltkamp. Eigenzinnig, ongekunsteld, basic maar compleet, met grote lijnen en ook bijzondere details.

De tuinarchitecten van Martin Veltkamp Tuinen ontwerpen en combineren met een duidelijke signatuur en filosofie, maar weten in hun tuinontwerpen altijd de wensen en eisen van de opdrachtgever terug te laten komen. Zo ontstaat na inventarisatie van de bestaande situatie én alle wensen en eisen van de opdrachtgever een specifiek tuinontwerp.

Een exclusief tuinontwerp wordt deskundig samengesteld. Deze wordt niet alleen afgestemd op de gebruiker, maar vooral ook op de bestaande ruimte en het bijbehorend pand. Hierbij bestaat voor de opdrachtgever ook de mogelijkheid de tuininrichting aan te vullen met meubilair en accessoires tot de gewenste detaillering. Gebruikmakend van producten van diverse hoogstaande merken of objecten uit de eigen MV Objects collectie.

Exclusieve Tuinaanleg

De mooiste tuin ontstaat wanneer de ontwerper en tuinarchitect ook verantwoordelijk zijn en betrokken worden bij de realisatie van de tuin. Zij zullen met een extra kritisch oog kijken naar de uitvoering van de tuin en zorgen dat het uiteindelijke resultaat exact wordt zoals zij ontworpen hebben. Zowel kwalitatief als kwantitatief zullen zij geen genoegen nemen met minder en streven naar een optimaal eindresultaat van uw tuin.

Martin Veltkamp Tuinen beschikt naast een tuinarchitectenbureau ook over een hoveniersbedrijf die de aanleg en het onderhoud van de ontworpen tuinen voor hun rekening nemen. Doordat zij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en gewend zijn samen te werken met tuinarchitecten, kiezen veel van onze opdrachtgevers voor de uitvoering van de hun tuin door de hoveniers van Martin Veltkamp. De vakbekwame hoveniers werken volgens de nieuwste methoden en beschikken over alle benodigde papieren en machines voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin. Het hoveniers bedrijf van Martin Veltkamp werkt ook conform alle wettelijke eisen. Ook weten de hoveniers exact hoe de ontwerper het bedoeld heeft en zullen met een mindere uitvoering hiervan geen genoegen nemen.

Alle bij de tuinaanleg gebruikte bestratings- en bouwmaterialen van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen zijn van topkwaliteit en zijn uitvoering getest door Martin Veltkamp Tuinen en optimaal geschikt bevonden voor hun functie in de tuin. Maar ook de bomen, heesters en vaste planten toegepast in de tuinontwerpen worden bij de aanleg van uw tuin zorgvuldig uitgekozen door de tuinarchitecten en door de vakbekwame hoveniers met de grootst mogelijke zorg geplant.

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin, ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw tuin. Ongeacht of dit zelf doet of door ons laat verzorgen.

Tuinonderhoud

De tuinen van Martin Veltkamp zijn onderhouds- vriendelijk, niet onderhoudsvrij. Het is dan ook noodzakelijk om uw tuin te onderhouden voor het behoud van de tuin. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook gebruik maken van de vakbekwame hoveniers van Martin Veltkamp Tuinen. Zij verstaan hun vak en weten wat het beoogde eindbeeld van het tuinontwerp moet zijn en hoe dit behouden moet blijven.

Gedurende het eerste jaar na aanleg van uw tuin is de beplanting nog erg kwetsbaar en vergen extra aandacht in onderhoud. De bomen, heesters en vaste planten steken dan volop energie in het maken van nieuwe wortels om optimaal te kunnen groeien op hun nieuwe standplaats. Het is dus een ‘pré’ als de makers van de tuin ook uw tuin onderhouden gedurende dit eerste jaar.

Als de beplanting eenmaal gesetteld is, is het belangrijk het tuinonderhoud af te stemmen op het ‘lange termijnbeeld’. Op die manier kan de tuin zich ontwikkelen zoals u zich met het ontwerp heeft voorgesteld. Wij raden u aan om onze hoveniers minimaal eenmaal per jaar onderhoud aan uw tuin te laten plegen. Zij kunnen de beplanting dan op essentiële punten bijsturen.

Wij kunnen u hiervoor verschillende mogelijkheden aanbieden op basis van uw wensen.

  • incidenteel onderhoud (denkend aan maaien/water geven tijdens uw afwezigheid ivm vakantie of schoonmaken van uw terras)
  • jaarlijkse onderhoudsbeurt (denkend aan specialistisch snoeiwerk in uw tuin, wat u graag overlaat aan de experts)
  • meer jaarlijkse onderhoudsbeurten (opgedeeld in een voorjaarsbeurt in maart/april, de het scheren van de hagen en overig onderhoud in de zomermaanden juni t/m september en het snoeien en winterklaar maken van uw tuin tijdens de winterbeurt in november/december.
  • gazononderhoud (denkend aan de bemesting van uw gazon, het verticuteren en beluchten van het gazon wanneer nodig en het maaien en kanten steken van uw grasveld)
    compleet jaar-rond-onderhoud (volledig onderhoud van uw tuin van A tot Z compleet volgens uw wensen)

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.martinveltkamp.nl

Vacatures Martin Veltkamp Tuinen

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.