Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten

Next generation growers. Met de juiste productiemethodes zorgen we voor een duurzame toekomst!

Pijnacker

Over Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten next generation growers
Al meer dan vijftig jaar is Duijvestijn Tomaten een gepassioneerde teler van kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons altijd een rode draad geweest en het zijn dan ook belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in duurzame productie en in de ontwikkeling van nieuwe (tomaten)producten en gezonde voedselconcepten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. We lopen voorop in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame manieren om gewassen te telen, te sorteren en te verpakken. Ons doel is om uiteindelijk al onze processen circulair te maken.

Familiebedrijf

Op ons familiebedrijf in Pijnacker telen we momenteel op bijna 25 hectare en produceren we jaarlijks ongeveer 17 miljoen kilo tomaten. Dat doen wij met veel respect voor mens en milieu. Onze medewerkers werken met veel toewijding aan het kweken, verzorgen, oogsten, sorteren en verpakken van diverse soorten tomaten. Kwaliteit en smaak zijn ons ons altijd leidend. Om elk jaar de beste tomaten te kunnen oogsten worden deze met de hand geplukt en meerdere keren onderworpen aan strenge kwaliteitschecks.

Onze tomaten worden geleverd aan supermarkten, foodservice bedrijven, groothandelaren en speciaalzaken in Nederland en daarbuiten.

Beste tomatenteler van de wereld

In 2015 zijn wij uitgeroepen tot beste tomatenteler van de wereld, onder andere voor onze inspanningen op het gebied van aardwarmte en de ontwikkeling van een compleet nieuw energiebesparend kasconcept: de ID kas®.

Inmiddels zijn we meer dan een tomatenteler. We zijn ook producent van ovengedroogde tomaten en  nieuwe, gezonde voedselconcepten.

Zo werkt Duijvestijn Tomaten…

Een nieuwe manier van denken over je bedrijfsvoering, je product en vooral wat je nog meer kunt met de hulpmiddelen die je gebruikt om je product te maken. Dat zijn vragen waar we ons iedere dag mee bezig houden en ons iedere dag opnieuw inspireren.

Het verwaarden van onze reststromen is hierbij een speerpunt. Wij zetten maximaal in op het sluiten van kringlopen. Zo verwerken we tomatenoverschotten in de zomer tot nieuwe en smaakvolle eindproducten als ovengedroogde tomaten en tomenades. En experimenteren we met onze groenafval stromen: van de plantenresten uit de kassen maken we bijvoorbeeld verschillende soorten verpakkingen. Onze ambitie is om uiteindelijk al onze processen circulair te maken.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://duijvestijntomaten.nl/contact/

Vacatures Duijvestijn Tomaten

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.