OBS Groep

OBS Groep

De OBS Groep bestaat uit de organisaties OW Machinebouw, OBS Techniek, CNC Verspanen, 247 Watersnijden en 247 Lasersnijden...

Pijnacker-Nootdorp

Over OBS Groep

De OBS Groep bestaat uit de organisaties OW Machinebouw, OBS Techniek, CNC Verspanen, 247 Watersnijden en 247 Lasersnijden. Hiermee bieden we een groot totaalpakket aan op het gebied van Engineering, installeren van technische installaties, draai- en freeswerk, watersnijden en lasersnijden.

Wat doen wij

OW Machinebouw heeft uitgebreide mogelijkheden voor de realisatie van machines op maat. Van engineering tot realisatie van het eindproduct.

OBS Techniek levert technische professionals voor het vakbekwaam installeren van diverse technische installaties in de industriële automatisering.

247 Lasersnijden is gespecialiseerd in het lasersnijden en kanten van metalen onderdelen met behulp van de nieuwste technieken.

CNC Verspanen kan met het netwerk aan toeleveranciers “alles” op het gebied van draai- en freeswerk verzorgen.

247 Watersnijden is gespecialiseerd in het watersnijden van alle soorten materialen, van glas tot metaal tot 200 mm dik.

Artomations is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van innovatieve besturingstechnieken en op maat gemaakte softwareapplicaties.

Intellistore is een supercompact, snel, accuraat en kostenbesparend systeem dat de benodigde opslagruimte van uw goederen minimaliseert en uw orderpickingprestaties maximaliseert.

Velux Elektrotechniek adviseert, ontwerpt, levert, keurt, onderhoud en repareert kleine en middelgrote elektronische installaties.

60 enthousiaste teamleden

Een jonge club met op sommige gebieden al ruim 20 jaar ervaring. Meer weten over onze bedrijven?

1500 jaarlijkse opdrachtgevers

OBS Groep heeft al met meer dan 1500 opdrachtgevers samengewerkt. We weten wat je wilt en hoe.

26 landen wereldwijd te vinden

We hebben internationale en nationele projecten uitgevoerd. En zijn daarom overal te vinden.

Vacatures OBS Groep

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.