Tuincentrum de Driesprong

Tuincentrum de Driesprong

Hét tuincentrum, Richt huis & tuin zomerproof in! Van harte welkom bij tuincentrum de Driesprong een begrip binnen Oostland. Hier zullen wij...

Oostland

Over Tuincentrum de Driesprong

Hét tuincentrum Voor huis & tuin inrichting!

Tuincentrum De Driesprong is al sinds 1974 een eigenzinnig tuincentrum met een eigen stijl. Wij bieden een breed assortiment artikelen voor in de tuin en in huis. Als familiebedrijf staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. Ons team van experts staat altijd voor u klaar met advies. Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de ‘driesprong’ van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Op onze grote parkeerterreinen is er altijd plek. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Ons assortiment

Doordat veel producten door ons zelf geïmporteerd worden heeft u een ruime keus uit originele producten voor een lage prijs. Daarnaast bieden wij ook de bekende merken aan van tuinmeubelen, dierbenodigdheden, barbecues en tuingereedschap. Ons team van ervaren groenexperts helpt u graag bij het uitzoeken van tuinplanten die bij u en uw tuin passen. U kunt u ook terecht bij onze stylisten. Zij helpen u bij het maken van een uniek, op maat gemaakt arrangement met kamerplanten, zijdebloemen of perkgoed. Ook voor sfeerartikelen voor in huis en in de tuin kunt u terecht in onze winkel. Voor een knallend oud en nieuw hebben wij een gigantisch assortiment van verschillende topmerken vuurwerk. Van harde knallen tot prachtige siercakes, het is eenvoudig te bestellen in onze winkel of in onze webshop! Voor kindervuurwerk/ categorie 1 vuurwerk kunt u vanaf november al terecht in onze winkel.

Activiteiten

Jaarlijks bouwen wij de grootste kerstshow uit de regio waar u de laatste trends in onze sfeerkamers kunt beleven. Ook organiseren wij jaarlijks een parkingsale en een Dieren Festival en geven wij workshops voor volwassenen en kinderen. In het najaar kunt u op ons parkeerterrein genieten van een heerlijke oliebol of andere winterse snack!

Vacatures Tuincentrum de Driesprong

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.