Benfried B.V.

Benfried B.V.

Professionele toeleverancier Benfried is al ruim 70 jaar een begrip in de professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw en biedt haar klanten een totaalpakket...

Berkel en Rodenrijs

Over Benfried B.V.

Wie zijn wij – De professionele toeleverancier die mee groeit

Benfried is al ruim 70 jaar een begrip in de professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw en biedt haar klanten een totaalpakket diensten en producten. In de loop van de jaren heeft Benfried een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van onder meer substraten, bemesting (biologische) gewasbescherming en milieu- en ARBO-wetgeving.
De akkerbouw, boomkwekerij en bloembollenteelt zijn voor Benfried belangrijke sectoren. Maar ook aardbeienkwekers zijn bij ons op het juiste adres. Op het gebied van meststoffen, gewasbescherming en benodigdheden is er steeds meer mogelijk. Benfried kan u daar bij helpen want met meerder specialisten in huis zijn wij één van de grootste kennisorganisaties op dit gebied.

Tuinmaterialen

Onze vestiging in Den Hoorn heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alle soorten tuinmaterialen en benodigdheden voor Hoveniers. Van werkkleding, hamer en zaag tot vijvers, sierbestrating en tuinhout.
Voor particulieren heeft Benfried Den Hoorn een uitgebreide selectie sierbestrating. Op het terrein aan de Hooipolderweg staan meer dan 1000 soorten voorbeelden (o.a. natuursteen, tuintegels, klinkers,) tentoongesteld en kan naar hartenlust worden rondgekeken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Wij bieden naast producten ook veel soorten analyses aan. Zie hieronder een kleine opsomming daarvan. Klik op de betreffende analyse voor meer informatie.

  • Bodembalans analyse
  • Water analyse
  • Kasgrond analyse
  • DNA Multiscan
  • Residu analyse
  • Plantsap analyse

Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops en spuitlicentie avonden over actuele onderwerpen omtrent meststoffen en gewasbescherming. Deze avonden kunt u bijwonen en soms kunt u deze mee laten tellen voor uw spuitlicentie. Via onze mailing houden wij u op de hoogte. Verder organiseren wij eens per jaar een controle dag voor uw spuitmaskers, brandblussers, EHBO-koffers en Ec/pH meters.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.benfried.com/nl-nl

Vacatures Benfried B.V.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.