Sluyter Logistics

Sluyter Logistics

Het leveren van een full-service logistieke dienstverlening, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd door ontzorging en...

Bergschenhoek

Over Sluyter Logistics

Sluyter Logistics staat tal van nationale en internationale bedrijven bij op onderstaande, logistieke disciplines. Onze organisatie is toegespitst op het uit handen nemen van uw complete, logistieke proces.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en transparante informatie-uitwisseling behoren daarbij tot onze kernwaarden. Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door 300+ medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics 250+ eenheden op de weg.

In 1926 is de heer Arie Sluijter in Rotterdam met een transportonderneming gestart. In de negentiger jaren is het bedrijf na drie generaties in nieuwe handen overgegaan. De drie eigenaren vormen sindsdien de directie van de onderneming die uiteindelijk is uitgebreid met volledig operationele centra in Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol. Sluyter Logistics heeft zich ontwikkeld tot een logistieke dienstverlener, actief op het gebied van zee- en luchtvracht groupage (LCL), distributievervoer, warehousing en dedicated vervoer.

Binnen de wereld van transport en logistiek is Sluyter Logistics een begrip, met de kennis en ervaring van 90 jaar ondernemen. Door de kracht van meerdere bedrijven te bundelen en te kiezen voor een eigen strategie en één naam is Sluyter Logistics ontstaan. Belangrijk onderdeel van die strategie is, het investeren in en het onderhouden van langdurige relaties met klanten, waarbij ieder logistiek vraagstuk op een passende en kosten reële wijze wordt opgelost.

Onze missie

“Het leveren van een full-service logistieke dienstverlening, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd door ontzorging en procesverbetering. Hierbij staat een sterke Customer Focus centraal. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hierbij de kernwaarden”.

Onze visie

Sluyter Logistics wil zich ontwikkelen tot de toonaangevende logistieke dienstverlener in de Benelux. Het investeren in mensen, materieel en innovatieve ICT blijft het speerpunt van ons beleid. Doelstelling is om ook op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://sluyter-logistics.nl/

Vacatures Sluyter Logistics

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.