BURG QHSSE

BURG QHSSE

Wij zijn een W&S-bureau, gespecialiseerd in het QHSSE-vakgebied. Wij helpen zowel opdrachtgever als specialist met hun vraagstuk...

Lansingerland

Over BURG QHSSE

Wij van BURG QHSSE zijn gespecialiseerd in Werving & Selectie (W&S) en Interimdienstverlening voor toonaangevende organisaties. Dit houdt in dat wij specialisten die openstaan voor een nieuwe uitdaging verbinden met een de juiste opdrachtgever. Anders dan bij een uitzendbureau, gaat de specialist in dienst bij onze opdrachtgever.

Onze toegevoegde waarde is aansluiting zoeken tussen de cultuur, normen en waarden van onze opdrachtgever en de interesses en ambities van onze kandidaten. Dit vind je echter niet in een cv, wel door met elkaar in gesprek te gaan.

Wat ons onderscheidend maakt als werkgever is onze bedrijfsfilosofie: wij geloven in de competenties van onze medewerkers. Dit betekent dat wij niet naar het verleden kijken, maar juist naar iemands ambitieuze toekomst. Daar waar jouw passie ligt, kan jij goed in worden.

In een wereld die elke dag verandert, is het van belang om ook steeds jezelf te blijven ontwikkelen. Wij van BURG QHSSE vinden dat één van de belangrijkste dingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze collega’s de mogelijkheid krijgen om dit te kunnen verwezenlijken.

Vacatures BURG QHSSE

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.