Havecon

Havecon

Meer dan alleen een kassenbouwer. Havecon is een flexibele en klantgerichte organisatie met veel ervaring in eigen huis op het gebied van...

Bleiswijk

Over Havecon

Meer dan alleen een kassenbouwer.

Havecon is een flexibele en klantgerichte organisatie met veel ervaring in eigen huis op het gebied van ontwikkelingen, fabricage en het compleet realiseren van glastuinbouwprojecten. Innoveren, ontzorgen en afspraken nakomen zijn de onderwerpen waar de mensen van Havecon iedere dag aan werken. Hieronder vindt u een link naar ons projectoverzicht waar u kunt zien waartoe wij allemaal in staat zijn. En dat is veel! Wij ontwikkelen, produceren en zorgen samen met onze strategische partner Voorwinden Group voor de bouw van moderne kassen. En niet alleen kassen. Wij leveren turn-key projecten, ongeacht welke specifieke behoeften u heeft. Wij werken nauw samen met betrouwbare partners om u optimaal in al uw tuinbouwbehoeften te kunnen voorzien. Dit alles op wereldwijde basis met een focus op Europa en Noord-Amerika.

Wat je van Havecon als werkgever kan verwachten…

Werken bij Havecon betekent werken in een omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is.

De wereld van de glastuinbouw in al zijn facetten is zeer dynamisch en de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Daarbij verwachten wij veel van jou, maar natuurlijk krijg je daar ook veel voor terug. Je gaat werken in een hechte en transparante werkomgeving. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen ideeën en creatieve oplossingen.

Je uitvalsbasis is een fantastisch, gloednieuw kantoor in Bleiswijk, wat is voorzien van alle, moderne faciliteiten. Zo kun je ervoor kiezen om zittend of staand te werken en is je werkruimte voorzien van een geavanceerd zonwering-, geluid- en klimaatregelingssysteem. En natuurlijk hebben we de lekkerste koffie(specialiteiten). Daarnaast mag je rekenen op een marktconform salaris en een zeer aantrekkelijk pensioenplan. Na een proef- en kennismakingsperiode van in totaal anderhalf jaar krijg je een vast dienstverband.

Ook aan je fysieke gezondheid wordt gedacht! Zo is er een sportbudget in ontwikkeling en heb je altijd de beschikking over vers fruit. Tot slot doen we er alles aan om je collega’s ook op een andere manier en buiten het werk (beter) te leren kennen. We hebben door het jaar heen diverse uitjes naar verrassende plekken en onze eigen, beregezellige HAVEBBQ in de zomer. Kortom, bij Havecon zit…of sta je goed!

Contact Info

Bedrijvenpagina https://havecon.com/nl/
Video https://havecon.com/nl/

Vacatures Havecon

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.