Informatique

Informatique

Een gemotiveerd team van medewerkers staat voor je klaar met een passend advies. Door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit...

Berkel en Rodenrijs

Over Informatique

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, laptops, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie en televisies uit voorraad.

In onze winkel, aan de telefoon en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor je klaar met een passend advies. Bij onze winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein. Heb je telefonisch of via deze website besteld, dan kan je bij onze afhaalbalie snel en efficiënt jou bestelling ophalen.

Bij Informatique kom je, door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit, nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers zes dagen per week telefonisch voor je klaar.

Onze winkel

Informatique heeft een winkel waar alles van afhaalbalie en informatiebalie tot servicecenter en magazijn te vinden is. Bij het bestellen via de website worden de producten vanuit het magazijn gereserveerd. Indien je jou bestelling wilt afhalen dien je dit te doen bij onze afhaalbalie in onze winkel. Maar je kan natuurlijk ook jou bestelling laten bezorgen. Wil je bij nader inzien toch nog jouw bestelling thuis afgeleverd krijgen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Je kan bij ons terecht voor ons complete assortiment computers, notebooks, componenten en supplies.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.informatique.nl/info/

Vacatures Informatique

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.