Intratuin

Intratuin

Intratuin is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier...

Pijnacker

Over Intratuin

Intratuin is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Neem tijdens het winkelen door even een pauze in ons gezellige tuincafé, die een breed aanbod heeft in o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin.

Ontstaansgeschiedenis

Intratuin is ontstaan toen acht ondernemers in 1980 hun krachten bundelden. Ze waren slim, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs. Één ding hadden ze gemeen: een uitgesproken visie. Daarom besloten ze om gezamenlijk te gaan inkopen. Dit werd een succes en de volgende stap werd gezet: een uniforme verkoopformule. Samen maakten ze promotie onder de naam Intratuin, en de groep van ondernemers werd steeds groter.

Deze groep groeit vandaag de dag nog steeds. Ook in België en Duitsland openen we steeds meer nieuwe winkels. Op dit moment zijn er 65 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Intratuin is een soft franchise formule. De vestigingen worden gefaciliteerd door het servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer.

Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten.

Misie en Visie

Missie | Intratuin staat voor groen. Sinds onze oprichting in 1980 streven wij ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren we met ideeën voor binnen en buiten. Zo willen we Nederland samen een stukje groener maken en een serieuze bijdrage leveren aan het behoudt van onze natuur.

Visie | Intratuin wil van 36% groene voor- en achtertuinen in 2018 naar 50% groene tuinen in 2030. De volgende kernwaarden dragen hieraan bij:

Natuurlijk groen

Groen zit in Intratuin’s DNA. We denken groen, we blijven groen en we proberen mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Hierbij staat natuurbehoud en duurzaamheid voorop.

Natuurlijk vakmanschap

Intratuin staat voor vakmanschap. We hebben alle belangrijke kennis rondom een groene, levende tuin in huis en delen deze iedere dag opnieuw met onze consument.

Natuurlijk inspiratief

Met planten, producten en tuin- en interieur ideeën inspireert Intratuin zoveel mogelijk mensen voor een groene manier van leven. Dat begint natuurlijk in onze winkels, die een echte groene beleving zijn.

Natuurlijk gastvrij

Naast vakkundig zijn we bij Intratuin uiterst gastvrij. Wij ontvangen iedereen met plezier en helpen alle consumenten met toewijding: in de winkels én online.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.intratuin.nl/intratuin-pijnacker

Vacatures Intratuin

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.