Meerbouw Pijnacker

Meerbouw Pijnacker

Al meer dan 35 jaar een begrip! allround aannemersbedrijf zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie...

Pijnacker

Over Meerbouw Pijnacker

Aannemersbedrijf Meerbouw: al 35 jaar een begrip.

Meerbouw Pijnacker werd op 1 april 1981 gestart door Rinus van der Meer. Hij werkte daarbij vanuit huis, in de Koningshof in Pijnacker. Nu meer dan 35 jaar later, werkt het aannemersbedrijf vanuit het bedrijfspand op Bedrijvenpark De Boezem (eveneens in Pijnacker) en wordt het gerund door Rinus en zijn zoon Frank van der Meer.

Van dakkapel tot nieuwe woning

Als allround aannemersbedrijf zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en onderhoud. Met een team van 12 eigen timmermannen – en in samenwerking met diverse partners – wordt gewerkt aan tal van zeer diverse projecten. Van dakkapel tot aanbouw, van sporthal tot dierenartsenpraktijk, van woning tot bedrijfspand: Meerbouw Pijnacker realiseert het allemaal.

Doeltreffende werkwijze & no-nonsense-mentaliteit

Als aannemersbedrijf hebben we niet alleen meer dan 35 jaar ervaring, we hebben ons bedrijf ook zo ontwikkeld dat we zeer doeltreffend te werk gaan. Zo beschikken we in ons bedrijfspand in Pijnacker over een eigen magazijn en werkplaats. Daardoor hebben we veel producten voorradig en kunnen we een deel van onze werkzaamheden al in de werkplaats voorbereiden; dat scheelt werk & tijd ter plaatse en voorkomt bovendien onnodig overlast. Doordat we werken met een ervaren team is de continuïteit van een project bij ons vrijwel gegarandeerd. Door het combineren van deze werkwijze met een No-nonsense-mentaliteit, bent u verzekerd van korte communicatielijnen en efficiënte aanpak.

Ook heeft Meerbouw het VCA 2-sterren certificaat. Met dit certificaat worden zaken gewaarborgd zoals het voldoen aan de arbo-wetgeving, voorkoming van onveilige situaties, milieu- en materiële schade. Daarbij wordt gestreefd naar continue verbetering op dit vlak.

Het combinatie van het BouwGarant-keurmerk en VCA-certificaat zorgen dus dat u Meerbouw Pijnacker met nog meer vertrouwen kunt inschakelen.

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Ons aannemersbedrijf wordt ingezet voor een zeer breed scala aan aannemersklussen. Opdrachtgevers variëren van particulieren, tot bedrijven, overheden en instellingen. We werken voornamelijk in Pijnacker-Nootdorp en omging; de meeste klussen zijn in de omgeving Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Delft, Delfgauw, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg.

Vacatures Meerbouw Pijnacker

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.