Stofbergen Plant Company

Stofbergen Plant Company

Plant Company levert al meer dan 30 jaar een assortiment met een grote diversiteit in vormen, kleuren en potmaten. Er wordt continue...

Bergschenhoek

Over Stofbergen Plant Company

Stofbergen Plant Company levert al meer dan 30 jaar een assortiment met een grote diversiteit in vormen, kleuren en potmaten. Er wordt continue geïnvesteerd in product- en marktontwikkeling om onderscheidend te blijven. Onze bromelia’s zijn verdeeld in een aantal productlijnen zoals: guzmania’s, de vernieuwende compact-types, unieke tillandsia’s en ananassen.

Stofbergen Plant Company is gevestigd in Bergschenhoek, centraal gelegen in het Nederlandse tuinbouwcluster, van waaruit wij onze klanten dagelijks meerdere keren kunnen beleveren. Sinds 2013 is een tweede locatie in gebruik genomen. Hier vindt in eigen beheer de productontwikkeling, opkweek en productie van onze specials plaats. Met een gedreven team en twee moderne locaties zijn wij in staat onze klanten jaarrond te voorzien van een breed scala prachtige planten.

Bezoek onze website voor meer informatie en bekijk uiteraard daar een aantal mooi foto’s! Bij vragen zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens. Tot snel!

Contact Info

Bedrijvenpagina http://plantcompany.nl/

Vacatures Stofbergen Plant Company

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.