A. Vollebregt B.V.

A. Vollebregt B.V.

Met meer dan veertig jaar ervaring en een vloot van meer dan 550 heftrucks is Vollebregt Heftruck Verhuur een belangrijke speler op de markt van ...

Lansingerland

Over A. Vollebregt B.V.

Met meer dan veertig jaar ervaring en een vloot van meer dan 550 heftrucks is Vollebregt BV Heftruck Verhuur een belangrijke speler op de markt van interne transportmiddelen. Door de jaren heen is het familiebedrijf gestaag gegroeid en heeft de naam Vollebregt BV heftruck verhuur ook ver buiten de regio een vertrouwde klank gekregen.

Naast het verhuur van heftrucks kunt u tevens bij Vollebregt terecht nieuwe en gebruikte heftrucks. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Het bedrijf staat garant voor snelle levering, klantvriendelijkheid en betrouwbare service. In het moderne bedrijfspand van ruim 6.000 m2, zijn een compleet ingerichte werkplaats, grote opslagruimte, volwaardige spuitcabine en ruime kantoren gevestigd.

Uit eigen voorraad worden heftrucks, reachtrucks, elektropallettrucks, pallettrucks, trekkarren en stapelaars geleverd, evenals vele andere interne transport toepassingen. Diesel, LPG en tegenwoordig zeer veel elektrisch met hefcapaciteiten van 800 tot 16.000 kg. en hefhoogtes tot 8.5 meter. Kortom, voor iedere werkplek wordt de juiste oplossing geboden.

Contact

Telefoonnummer: 010 521 32 88
Email: info@vorkheftrucks.nl
Adres: Marconistraat 5, 2665 JE Bleiswijk

Bezoek bedrijfswebsite

 

Vacatures A. Vollebregt B.V.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.