Transportbedrijf L.C. van Buijtene en Zn. B.V.

Transportbedrijf L.C. van Buijtene en Zn. B.V.

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is opgericht in 1930 door L.C. van Buytene en sindsdien een betrouwbaar en klantvriendelijk transportbedrijf. Na verloop van...

Pijnacker

Over Transportbedrijf L.C. van Buijtene en Zn. B.V.

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is opgericht in 1930 door L.C. van Buytene en sindsdien een betrouwbaar en klantvriendelijk transportbedrijf. Na verloop van tijd is het familiebedrijf voortgezet door Jan van Buytene en vervolgens door zijn schoonzoon Peet Hijdra. Op dit moment voert de zoon van Peet, Barry Hijdra, de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Sinds 1983 is de belangrijkste activiteit van L.C. van Buytene & Zn. B.V. het vervoeren van bloemen, planten en boomkwekerij producten vanuit de omgeving Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg. Onze goed onderhouden vrachtwagens, rijden zowel vaste routes als op aanvraag. Met beide benen op de grond en aandacht voor de klant, staan we als ervaren vervoersbedrijf garant voor een snelle en nette levering.

Ons team

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is een bedrijf om trots op te zijn en dat wordt uitgedragen door ons hechte team. Samen verzorgen we maar liefst meer dan 16.000 vrachten per jaar. Onze 35 chauffeurs, die allemaal ‘code95-bekwaam’ zijn, werken in dag- en nacht ploegen om alle vrachten netjes en op tijd op te halen en af te leveren. Naast onze chauffeurs werken we met een aantal planners, administratieve krachten, een monteur en directie in totaal met ongeveer 40 man nauw samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het verloop in personeel is bij ons zeer gering en daardoor hebben onze klanten vaak al jaren dezelfde vertrouwde contactpersoon.

Ons wagenpark

Wat in 1930 is begonnen met één vrachtwagen is nu uitgegroeid tot een volwaardig en ervaren vervoersbedrijf dat garant staat voor een snelle en nette aflevering op de veiling. Het wagenpark bestaat momenteel uit 19 vrachtwagens, trekker-opleggers en bakwagens. Alle vrachtwagens zijn geschikt voor geconditioneerd vervoer en worden goed onderhouden door onze eigen monteur.

Onze klanten

We rijden op het moment voor zo’n 500 kwekers en exporteurs in Zuid-Holland, van de thuishaven in Pijnacker–Nootdorp tot Reeuwijk en van Boskoop tot Bergschenhoek. Daarnaast vervoeren we bloemen en planten in opdracht van internationaal opererende exporteurs.

Vacatures Transportbedrijf L.C. van Buijtene en Zn. B.V.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.